2011. december 23., péntek

ÚJ Ipod Touch 8 GB!!! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Ipod touch 8GB
Az iPod touch FaceTime funkciójával új jelentést kap a barátokkal való kapcsolattartás. Egyetlen koppintással szemmel kísérheted, hogy mi történik az ismerőseiddel. Tanúja lehetsz a vitáknak, és láthatod, hogyan rázkódik a barátod a nevetéstől, amíg a tegnap esti sztorikat meséled – ha ő is új iPod touch vagy iPhone 4 készüléket használ aktív Wi-Fi kapcsolattal. A szolgáltatás eléréséhez csak egy Apple ID azonosító és egy e-mail fiók szükséges. Választhatod a már meglévő e-mail fiókodat, vagy ha jobban tetszik, újat is létrehozhatsz. Ami biztos: új elképzeléseid lesznek a szórakoztató eszközhasználatról.
Két kamera, két nézet.
Szórakozásból sosem elég. Az iPod touch készülékbe is ezért került két kamera: az egyik az előlapon rád irányul, a másik a hátlapon, hogy megmutathasd, mi van a szemed előtt. A FaceTime funkcióval videohívás közben is váltogathatod a két kamera használatát. Ehhez csak egy gombra kell koppintanod. Szóval, ha egy kávézóban felfigyelsz egy érdekes vagy híres vendégre, a barátodnak is megmutathatod.
Az iPod touch Retina kijelzője mindenből a legjobbat hozza ki. Hogy miért? Mert ez minden idők legnagyobb felbontású iPod-kijelzője. Képpontjainak száma négyszerese a korábbi iPod modellek kijelzőinek. A felbontása olyan részletes, hogy az emberi szem már nem képes a képpontok elkülönítésére. Ettől jelennek meg a rajzok, a fényképek és a szövegek egyaránt lélegzetelállító élességgel, ugyanúgy, mint nyomtatásban.
Az iPod touch egyben HD-videokamera is, amelyet mindenhová magaddal vihetsz.
Az iMovie alkalmazással közvetlenül az iPod touch készüléken készíthetsz professzionális megjelenésű filmeket.
„ Ezt látnod kellett volna! ” – többé nem kell így kezdened a történeteket, hiszen az iPod touch egyben kiváló HD-videokamera is, amely mindig nálad lehet. Ha például breaktáncosokat látsz egy buliban, teljes egészében elkaphatod a pillanatot, és 720p felbontású felvételen rögzítheted. A fejlett, hátsó megvilágítású érzékelőnek köszönhetően gyenge fényviszonyok között is készíthetsz videókat. Az iPod touch készüléken akár szerkesztheted is afelvételeket, és megalkothatod saját miniremekművedet az iMovie programban, az Apple által tervezett témák, címek és átmenetek felhasználásával.
Itt az idő, hogy kialakítsd a játékstratégiádat. Az iPod touch új Game Center alkalmazásán keresztül ugyanis több játékossal is megmérkőzhetsz. Hívd meg az barátaidat is, és győzd le őket. Azt is megtekintheted, hogy hol állsz az egyes játékok rangsorában az ismerőseidhez és másokhoz képest. Eredményeidet összehasonlíthatod a barátaidéval. Ismerőseid köréből csapatot állíthatsz össze, vagy automatikusan ismeretlen ellenfelek ellen is kiállhatsz a többszereplős játékokban. Szóval játékra fel, és szólj a haveroknak is.
Az iPod touch nem csupán lejátssza a zenét. Máshogy fogod hallani és látni is. A Genius funkcióval végigkerestetheted a könyvtáradat, ekkor automatikusan állít össze neked szánt válogatásokat. De ha úgy szeretnéd, a Genius meghatározott kedvenc számod köré is építhet lejátszási listát a hozzá illő dalokból. A CoverFlow funkció megmutatja az albumborítókat. Ha pedig a készüléket megrázva aktiválod a véletlenszerű lejátszást, változatosan hallgathatod a zenetáradat.
Kedvenc videoklipjeidet most a metrón vagy a repülőgépen is megnézheted. Minden kedvenc klipedet, saját videofelvételedet és podcastjaidat is bárhová magaddal viheted. Csak szinkronizáld őket az iPod touch készülékre, és a kijelzőn található vezérlőkre koppintva megtekintheted őket a lenyűgöző, 3, 5 hüvelykes, szélesvásznú Retina kijelzőn.
App Store
Közvetlenül az iPod touch készülékre tölthetsz le alkalmazásokat.
iBooks
Az ingyenesen letölthető iBooks lenyűgöző digitáliskönyv-olvasó és egyben kiváló lehetőség a könyvvásárlásra.
iMovie
Szerkeszd videóidat zene és témák hozzáadásával. Oszd meg barátaiddal a kész filmeket.
Mail
E-maileket küldhetsz és csatolt fájlokat nézhetsz Gmail, MobileMe vagy más e-mail fiókodból.
Safari webböngésző
Keresd fel kedvenc webhelyeidet. Nincs másra szükséged, csak egy iPod touch készülékre és Wi-Fi kapcsolatra.
Fotók
Fényképeidet magaddal viheted, és megoszthatod e-mailben, vagy akár háttérképként is felhasználhatod.
Kezdőképernyő
Személyre szabhatod alkalmazásaid elrendezését az iTunes szoftver kezdőképernyőin.
Hangvezérlés
Az iPod touch készüléken hangos parancsokkal kezelheted a zenelejátszást.
YouTube
Figyelemmel kísérheted a legújabb szenzációkat, és hozzáférhetsz kedvenc videóidhoz.
Nike + iPod
Az iPod touch beépített Nike + iPod támogatása edzéscélod elérésében is segít.
Hangjegyzetek
Jegyzeteket, gondolatokat, ismerőseidet utánzó alakításokat vagy bármi mást is rögzíthetsz.
Kisegítő lehetőségek
Az iPod touch készülék képernyőolvasó technológiával és egyéb kisegítő lehetőségekkel könnyíti a használatot.
További szolgáltatások
Külön beállítás nélkül használhatod ki az iOS 4 szoftver összes nagyszerű szolgáltatását, például a multitaskingot vagy a mappafunkciót.
Pages
A hatékony szövegszerkesztő és formázó eszközökkel igazán könnyedén lehet igényes dokumentumokat készíteni. Megvásárolható az App Store áruházban.
Numbers
A táblázatkészítés nem jelent többé nehézséget, hiszen a sablonok, diagramok, táblázatok és képletek mind egyetlen koppintással elérhetők. Megvásárolható az App Store áruházban.
Keynote
Egyéni grafikai stílusok, elegáns külsőt adó témák, látványos animációk és effektusok, valamint kifejezetten a MultiTouch kijelzőhöz fejlesztett új, hatékony funkciók felhasználásával készíthetsz hatásos bemutatókat. Megvásárolható az App Store áruházban.
 


Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 00:46
. ÚJ Ipod Touch 8 GB!!! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft