2011. augusztus 31., szerda

Zepter Bioptron 2 lámpa (PAG 880) újonnan - Jelenlegi ára: 175 000 Ft

Bioptron 2 lámpa újonnan, részletes magyar nyelvű orvosi útmutatóval és használati utasítással, azonnal eladó magánszemélytől. Nagypapám vette, de ő sosem használta, most, hogy hozzám került továbbadnám.
A Bioptron fényrendszerének előnyeiről:
A normál lézerfénnyel ellentétben, amely nagy energiájú nagyon vékony sáv szélességben, egy színben terjed, a Bioptron fény széles sávban, több színben és kevesebb energiával működik.
A Bioptron fényterápia készülékek lineárisan polarizált fényt bocsátanak ki. A polarizált fényben kizárólag párhuzamos mezőben rezegnek a mágneses hullámok. Emiatt egészen különleges tulajdonságuk alakul ki, amit a fényterápiában felhasználunk. A polarizáció egy speciális több rétegű tükörrel történő visszatükrözéssel alakul ki.
A Bioptron spektruma 400 nanométer- 2000 nanométerig terjed. Nem tartalmaz tehát ultraibolya sugarakat. (Ezek az ártó sugarak jóval a 400 nanométer tartomány alatt vannak. Ezért nem vörösödik vagy nem, barnul le a bőr az alkalmazás után. Ez a fény teljesen veszélytelen a szemre is.
A Bioptron lámpa nem csodaszer, csupán a polarizált fénye serkenti az immunválaszért felelős sejtek működését, így mozgósítani lehet a szervezet természetes védekezési mechanizmusát. Ösztönzi az öngyógyító erőket, tehermentesíti a szervezetet, regeneráló folyamatot indít be. Nincs ellenjavallat, nincs mellékhatás.



Jelenlegi ára: 175 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-09 22:35
. Zepter Bioptron 2 lámpa (PAG 880) újonnan - Jelenlegi ára: 175 000 Ft